חברות ארגון מעגל נשים טנג'ט חולון קיימו השבוע פעילות בצהרון בשכונת קריית שרת בעיר, לציון סיום שנת הלימודים ופתיחת חופשת הקיץ.
הפעילות נפתחה בשיחה עם הילדים על נושא הקיץ, תוך דגש על חשיבות ההתנהגות הבטוחה בשמש, ובכלל זה הקפדה על שתיית מים, חבישת כובע ומריחת קרם הגנה. לאחר מכן, השתתפו הילדים במשחק זיכרון שכלל אביזרים הקשורים לים ולקיץ.
בהמשך נערכה פעילות יצירה שבמסגרתה הכינו הילדים גלגלי ים מנייר, להם צורפה תמונה אישית של כל ילד. האירוע כלל גם משחקי חברה וריקודים, וסיפוק כיבוד של קרפים עם תוספות מתוקות.
לפני הפיזור, חולקו לכל הילדים כובעים במתנה וכן מתנות פרידה. הילדים בצהרון אשר צפויים לעלות לכיתה א' בשנת הלימודים הבאה קיבלו במסגרת הפעילות תיקי גב לבית הספר וערכות הכוללות ציוד וכלי כתיבה. הציוד לתלמידים נתרם עבור הפעילות על ידי תורמים.




להצטרפות לוואטסאפ חדשות חולון להצטרפות לקבוצת דילים וקופונים לאליאקספרס
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה


אין עדיין תגובות
אפשר להתחיל את הדיון עם תגובה ראשונה.