אשלי אווסו (1.83, 26), שסיימה כמלכת הסלים של ליגת העל לנשים בכדורסל בעונת 2024/25, חוזרת לשחק בשורות קבוצת הכדורסל אליצור חולון. בעונתה הראשונה במועדון העמידה אווסו ממוצע של 22.5 נקודות, לצד 10 ריבאונדים ו-5 אסיסטים למשחק, בדרך לממוצע דאבל-דאבל עונתי.
בעונת 2025/26 שיחקה אווסו בקבוצת גורז’וב מהליגה הפולנית הבכירה, שם רשמה ממוצעים של 15 נקודות, 5.5 ריבאונדים ו-3.2 אסיסטים ב-22 דקות למשחק. במסגרת טורניר היורוקאפ הפגינה יכולת עם ממוצעים של 18.7 נקודות, 5 ריבאונדים ו-3.2 אסיסטים למשחק. את קריירת המכללות שלה סיימה בעונת 2023/24 במדי מכללת פן סטייט עם 17.7 נקודות, 5.6 ריבאונדים ו-3.6 אסיסטים למשחק, נתונים אשר סייעו לה להיבחר בדראפט ה-WNBA על ידי קבוצת דאלאס ווינגס (Dallas Wings).
יו״ר המועדון, מנחם וידהורן, התייחס לשחקנית ואמר: "אשלי היא אחת השחקניות הטובות ששיחקו בישראל. היכולת שלה לייצר נקודות לעצמה ולחברותיה היא ברמה הגבוהה ביותר, עוד לפני האישיות המיוחדת שהיא מביאה איתה. אין לי ספק שהיא תסייע לנו להגיע למטרות שהצבנו לעונה הקרובה".
אווסו עצמה מסרה בעקבות חזרתה: "אני מתרגשת מאוד לחזור לקבוצה! היה לי פשוט מעולה איתכם במועדון ואני סופרת את הימים עד שניפגש שוב. מחכה לראות את כולכם!".
אווסו מצטרפת לסגל קבוצת אליצור חולון הכולל את סטאשה קרי, טאניה אטקינסון, עדן רוטברג, טל לב, מאיה אלמליח, מיקה קניץ, עדי לוי, מיה גדליהו ומאיה שאלו. החתמתה של השחקנית מיועדת לחזק את הקו האחורי של הקבוצה לקראת עונת המשחקים 2026/27.
להצטרפות לוואטסאפ חדשות חולון להצטרפות לקבוצת דילים וקופונים לאליאקספרס
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה
אין עדיין תגובות
אפשר להתחיל את הדיון עם תגובה ראשונה.