הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

רוכב אופנוע כבן 40 נפצע קשה בתאונת דרכים עם רכב ברחוב יוסף סרלין בחולון

מערכת האתר
צילום: תיעוד מבצעי מד"א
צילום: תיעוד מבצעי מד"א

דוברות מד"א: בשעה 21:33 התקבל דיווח במוקד 101 של מד"א במרחב איילון על תאונת דרכים בין רוכב אופנוע לרכב ברחוב יוסף סרלין בחולון.

חובשים ופראמדיקים של מד"א העניקו טיפול רפואי לרוכב האופנוע, גבר כבן 40 שנפצע קשה וסבל מחבלות בגפיים, ופינו אותו לבית החולים וולפסון.

פראמדיק מד"א ליאור פז והחובשים מיחידת האופנועים של מד"א, יוסף ששון, רפאל גניש ויונה חדד, סיפרו: "כשהגענו למקום התאונה הבחנו ברוכב האופנוע כשהוא מעורפל הכרה וסובל מחבלות משמעותיות בגפיים, לאחר שהיה מעורב בתאונת דרכים עם רכב. הענקנו לו טיפול רפואי ראשוני, ותוך המשך הטיפול פינינו אותו בניידת טיפול נמרץ של מד"א לחדר הטראומה בבית החולים כשמצבו מוגדר קשה".





צילומים:צילום: תיעוד מבצעי מד"א

להצטרפות לוואטסאפ חדשות חולון להצטרפות לקבוצת דילים וקופונים לאליאקספרס


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה