במסגרת מיזם "טעם של זיכרון", התכנסו גמלאיות מועדון "שלו" מהמרכז הקהילתי וולפסון בחולון ותלמידי כיתה י' מתיכון מקווה ישראל למפגש לזכרו ולהנצחתו של סא"ל סהר ציון מחלוף ז"ל.
במפגש השתתפו בני משפחתו של סהר — הוריו עפרה ומשה ואחותו מיטל. הם סיפרו עליו ושיתפו את המשתתפים במצגת ובסרטון שהציגו את דמותו, אישיותו ודרכו.
לאחר מכן התכנסו התלמידים והגמלאיות למעגלי שיח משותפים. במקביל הכינה אימו עפרה, יחד עם כמה מחברות המועדון, עוגיות שושנים לפי מתכון שהיה אהוב על סהר.
רשת קהילה ופנאי חולון הודתה למשפחת מחלוף על הפתיחות והשיתוף ברגעים אישיים, ולכל מי שלקח חלק במפגש הבוקר.
המיזם מתקיים בשיתוף אגף קהילה בעיריית חולון.




להצטרפות לוואטסאפ חדשות חולון להצטרפות לקבוצת דילים וקופונים לאליאקספרס
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה





אין עדיין תגובות
אפשר להתחיל את הדיון עם תגובה ראשונה.