עיריית חולון מסרה כי שני דיווחים על ניסיונות חטיפת ילדים בעיר התבררו ככוזבים.
בעקבות שמועות שהופצו בימים האחרונים על ניסיונות לחטוף ילדים בחולון, ביצעה העירייה בדיקה מעמיקה באמצעות רשת המצלמות החדשה בעיר. לפי הודעת העירייה, בדיקת שני המקרים שדווחו, האחד לפני מספר ימים והשני אתמול, מראה באופן חד משמעי כי לא התרחש כל ניסיון חטיפה. בעירייה ציינו כי מדובר בדיווחים כוזבים שעוררו בהלה מובנת אך מיותרת בקרב הורים ותושבים. גם משטרת חולון, שאליה פנתה העירייה, שללה את הדיווחים לחלוטין, לפי ההודעה.
העירייה קוראת לתושבים להימנע מהפצת שמועות ולהסתמך על הודעות רשמיות בלבד. כל דיווח הנוגע לביטחון הציבור נבדק במלוא הרצינות.
העירייה הדגישה כי ביטחון התושבים, ובמיוחד ביטחון הילדים, עומד מעל לכול, וכי לכן התעקשה על הצבת מערך המצלמות החדשני, שבאמצעותו נבדקו הדיווחים. עוד מסרה כי לא תאפשר למידע כוזב לזרוע פחד ולערער את תחושת הביטחון בעיר, וכי תמשיך לבדוק כל דיווח ולהציג לתושבים את האמת.
להצטרפות לוואטסאפ חדשות חולון להצטרפות לקבוצת דילים וקופונים לאליאקספרס
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה




אין עדיין תגובות
אפשר להתחיל את הדיון עם תגובה ראשונה.