הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

פעוט ננעל בשגגה ברכב בחולון לעיני אביו וחולץ בשלום על ידי מתנדבי ידידים

צילום - ידידים

אבי בר


הערב (שלישי) בשעה 19:40 התקבלה קריאה במוקד ידידים אודות פעוט כבן שנתיים שננעל בשגגה ברכב לעיני אביו בחניון ברחוב חרצית בחולון.


עופרי ארדוש וליאור לוי, כונני סניף חולון-בת ים, נענו לקריאה והגיעו במהירות למקום. באמצעות הציוד הייעודי שברשותם הם חילצו את הפעוט בשלום, מבלי לגרום כל נזק לרכב.


עופרי מספר:

"עם קבלת הקריאה יצאתי במהירות למקום תוך שאני יוצר קשר טלפוני עם האבא. זה היה חשוב מאוד כיוון שהאבא הכווין אותי בדיוק היכן נמצא החניון והיכן ממוקם הרכב. יחד עם ליאור ובאמצעות ערכת הפתיחה פתחנו את דלת הרכב וחילצנו את הפעוט בשלום. מתברר שמפתחות הרכב היו אצל הקטן בן השנתיים והוא שיחק איתן עד שננעל בטעות ולא הצליח לפתוח בחזרה. שמח שנגמר בשלום".


בידידים שבים וקוראים להורים שלא לתת לילדים לשחק עם מפתחות הרכב כדי למנוע חלילה נעילה בתוכו בטעות.



להצטרפות לוואטסאפ חדשות חולון דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה