הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

קנביס רפואי בראשון לציון ובחולון בחצי מחיר! משרד הבריאות פתח בפיילוט המאפשר מכירה של מוצרי הקנביס הרפואי בראשון ובחולון בהוזלה של כ - 50% - רשימת בתי המרקחת מצ"ב בכתבה

הפיילוט יתקיים מהשבוע ועד לסוף שנת 2020 זאת במטרה לאפשר עלות מוזלת לתושבים וכן לחברות שיוכלו לייצא את המוצרים שלהם לחו"ל בתמורה למכירה מוזלת לתושבי ישראל.

חנה קקיאשוילי
קרדיט: משרד הבריאות
קרדיט: משרד הבריאות

בשורה למשתמשי הקנביס הרפואי- משרד הבריאות יוצא בפיילוט להוזלת מחירי הקנביס הרפואי במסגרתו יסופקו מגוון מוצרי קנביס מהקטגוריות השונות בהפחתת מחיר משמעותית של כ-50% יחל מהיום ועד לסוף השנה. אמש (שני) יצאו, שר הבריאות, יולי (יואל) אדלשטיין וסגן שר הבריאות יואב קיש, בהכרזה על הפיילוט שיתקיים כאמור מהיום ועד סוף השנה, ויעניק למטופלי הקנביס הרפואי פתרון מיידי בנושא המחיר עד השלמת כלל הצעדים שהוכרזו בוועדת העבודה, הרווחה והבריאות, לפני כחודשיים.

על פי הודעת משרד הבריאות כחלק מהפיילוט, מספר רב של חברות בשוק הקנביס הרפואי בישראל יציעו מוצריהן במחירים מוזלים של 140 ₪ לעשרה גר' למבוגרים, ו-100 ₪ לעשרה גר' למטופלים צעירים (עד גיל 21).

כמו כן, החברות המשתתפות בפיילוט יוכלו לייצא את מוצריהן לרחבי העולם תחת המודל "עניי עירך קודמים" – הבטחת היצע לשוק המקומי ומחירים מוזלים.

החברות המשתתפות בפיילוט הן: קאנדוק, פנאקסיה, בטר/החברה החקלאית, יוניבו, BOL, טוגדר פארמה, תיקון עולם, שיח ומדיקיין.

הפיילוט יתקיים גם בערים ראשון לציון וחולון שם יוכלו המטופלים לגשת לבתי המרקחת הבאים ולקבל את המרשם שלהם

בתי המרקחת בראשון לציון שימכרו את מוצרי חברת BOL וחברת UNIVO

גרין פארמה, טוליפמן 7 טלפון: 052-2041466


בתי המרקחת בחולון בהם ימכרו מוצרים של חברת BOL

בית מרקחת מקס פארם, פרופסור משה שור 16 טלפון: 073-7424050



כל הפרטים המלאים של שמות החברות, המוצרים המוזלים ודרכי הניפוק בלינק המצורף






שר הבריאות יולי אדלשטיין:

"אחרי שצרכני הקנאביס הרפואי נאלצו לשלם סכומי עתק בשביל התרופה, אני שמח שהתחלנו בהליך הוזלת המוצר. עוד עבודה רבה נדרשת להנגיש ולהפחית את המחיר גם לאחר תקופת הפיילוט ונעשה זאת. אני מודה לסגן השר יואב קיש על עבודתו החשובה במהלך".


סגן שר הבריאות, חה"כ יואב קיש:

"אני שמח לבשר על צעד משמעותי שיקל על ציבור המטופלים באופן מיידי בנושא המחיר שהוא הדחוף ביותר.
מדובר במהלך נסיוני לשלשה חודשים שיספק הוזלת מחיר מיידית עם אספקת מלאי רציפה תוך פתיחת שוק הייצוא לחברות הקנביס במדינת ישראל. הצלחת המהלך וחובת ההוכחה תלויה ביצרנים. במידה והמלאים והמחירים הנמוכים ישמרו כך גם תישמר יכולת הייצוא לאחר הפיילוט".



להצטרפות לוואטסאפ חדשות חולון להצטרפות לוואטסאפ חדשות ראשון לציון דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה