הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

פעוטה ננעלה בטעות מול עיני הוריה וחולצה בשלום על יד מתנדבי ידידים בחולון

קרדיט תיעוד: ידידים.

מערכת האתר

פעוטה כבת שלוש ננעלה בשגגה ברכב, כונני ידידים חילצו אותה בשלום. היום (רביעי) בשעה 11:52 התקבלה קריאה במוקד ידידים אודות פעוטה כבת שלוש שננעלה בשגגה לעיני אימה בחולון.

ליאור לוי, אחראי מתנדבים חולון, מאיר תורג'מן ומשה סמירה, כונני סניף חולון, נענו לקריאה והגיעו במהירות למקום. באמצעות ציוד הפתיחה הייעודי שברשותם הם חילצו את הפעוטה בשלום, מבלי לגרום כל נזק לרכב.


מאיר מספר:

"המפתח הושאר בתוך הרכב, וכשדלתות הרכב נסגרו, הרכב ננעל באופן אוטומטי כשהפעוטה בפנים. הגענו במהירות למקום, התקשינו בפתיחת הדלתות אך הצלחנו להגיע אל המפתח ולחלץ את הפעוטה. האם שמחה והודתה לנו מאד".


בידידים קוראים להורים לקחת לידיים "כלל מפתח" ולשאת עמם את מפתחות הרכב תמיד • במקרה של נעילה יש ליצור קשר מיידי עם המוקד 053-3131310



להצטרפות לוואטסאפ חדשות חולון דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה