הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

ביום שני 5.7 יפתח בהיכל הספורט קציר בחולון מתחם חיסוני קורונה לבני נוער מגיל 12+ לכלל חברי קופות החולים

מוטי ששון: "אני קורא להורים לבוא עם ילדיהם ולהתחסן במתחם המיוחד שפתחנו עבורם, לשמור על בריאותם ועל בריאות הסובבים אותם ולחסל ביחד את המגפה"

חנה קקיאשוילי

על מנת לעודד את בני הנוער מגיל 12 להתחסן, להגדיל את מספר המחוסנים בקרב תושבי העיר הצעירים ולמגר את המגפה, תפעיל עיריית חולון, בשיתוף עם משרד הבריאות וקופות החולים, מתחם חיסונים חד יומי שמיועד לנוער ולצעירים מגיל 12 ומעלה.

המתחם יפעל ביום שני הקרוב, 5.7.21, בשעות 22:00-16:00 בהיכל הספורט קציר, רח' יצחק רבין 20, קריית רבין.

אין צורך להזמין תור מראש

יש להגיע עם כרטיס קופות חולים

מתחסנים מתחת לגיל 18 מתבקשים להגיע עם אישור הורים חתום לחיסון או בליווי הורים.

המתחם יופעל בהתאם להנחיות משרד הבריאות.

ראש העיר, מוטי ששון:

"אני קורא להורים לבוא עם ילדיהם ולהתחסן במתחם המיוחד שפתחנו עבורם, לשמור על בריאותם ועל בריאות הסובבים אותם ולחסל ביחד את המגפה"



להצטרפות לוואטסאפ חדשות חולון דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה