עצומה חדשה! תושבי שכונת רבין בחולון פתחו עצומה הקוראת לאטום את היכל הספורט קציר בשל הרעש הרב שנגרם במהלך משחקים במהלך השבוע ובסופי השבוע בפרט.
לינק לחתימה על העצומה מצורף

עצומה חדשה של תושבי שכונת רבין בחולון.
זה מספר שנים שתושבי שכונת רבין מתלוננים על הרעש הרב שנגרם בשל מיקומו של ההיכל בלב השכונה.
כעת , פתחו עצומה חדשה שבה קוראים לאטום לחלוטין את היכל הספורט קציר בכדי למנוע מהרעש להגיע אל הבתים ולהפריע למנוחתם של השכנים במהלך השבוע ובעיקר במהלך סופי השבוע.
להלן נוסח העצומה:
היכל הספורט קציר, הממוקם בלב שכונת מגורים שכונת רבין חולון, מהווה מקור לרעש בלתי פוסק בעקבות משחקים שנערכים בו במשך השבוע ובעיקר בסופי שבוע, ימי שישי ושבת גם בשעות המנוחה. המשחקים מלווים עם תופים, זמבורות, ומנחה שצועק לתוך המיקרופון לצד רמקולים בווליום גבוה. באו ובדקו אצלנו בבית, כאשר אנו גרים מול ההיכל, מאיכות הסביבה (שמה של הבודקת בטי).
לפי מדידות הרעש יש חריגות מהמותר של הדציבלים, לכן אנחנו, התושבים, דורשים לאחר מספר שנים בהם אני דורש ומבקש, כולל בימי סוף השבוע ובשעות המנוחה, משנת 2017 לערך, כולל תיעודים, לאטום לחלוטין את היכל ספורט קציר, ועד לעבודות העיטום לעצור ולאסור לחלוטין את המשחקים בהיכל ספורט קציר.
להצטרפות לוואטסאפ חדשות חולון דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה
מנסה לטעון שוב
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
אפליקציה בחנות האפליקציות:
אין עדיין תגובות
אפשר להתחיל את הדיון עם תגובה ראשונה.