פועל בניין נפל מגובה של 9 מטר באתר בניה בחולון. מצבו בינוני
פונה לבית החולים

בן 30 נפל מגובה באתר בניה בחולון - מצבו בינוני
היום, 29.12 בשעה 08:47 התקבל דיווח במוקד 101 של מד"א במרחב איילון על פועל שנפל מגובה באתר בניה ברחוב הסדנה בחולון. חובשים ופראמדיקים של מד"א העניקו טיפול רפואי ופינו לבי"ח שיבא תל השומר גבר בן 29 במצב בינוני עם חבלות בראש ובאגן.
צוותי הרפואה של איחוד הצלה הגיעו גם הם לזירה והעניקו סיוע ראשוני לגבר כבן 30 שנפל מגובה תוך כדי עבודתו באתר בניה ברחוב הסדנא בחולון.
הלל חמאווי חובש איחוד הצלה מסר:
"לדברי העובדים במקום הוא נפל מגובה של כ-9 מטר בתוך אתר בניה (היה חור ברצפת המבנה והעובד נפל מקומה 1 לקומת הכניסה) ובעקבות כך הא נחבל בראשו. הענקתי לו סיוע ראשוני בסיוע חובשים נוספים ולאחר מכן הוא פונה לבית החולים כשבשלב זה מצבו מוגדר בינוני".
להצטרפות לוואטסאפ חדשות חולון דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה
מנסה לטעון שוב
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
אפליקציה בחנות האפליקציות:
אין עדיין תגובות
אפשר להתחיל את הדיון עם תגובה ראשונה.