הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

בשל פרוייקט "אופנידן" בחולון, החל מ7.6 ולמשך 30 יום, 2 תחנות האוטובוס- "מרכז מסחרי הסיירים" ו"תחנת חצי חינם המרכבה ",יועתקו ויעמדו מעתה במרחק של מעל 50 מטר מהמקום המקורי.

במסגרת הפרויקט נסללים כ-100 ק"מ של נתיבי אופניים עירוניים ובינעירוניים. נתיבים אלו יחברו את ערי גוש דן ומרכזי התעסוקה במטרופולין תל אביב.

לימור עידן
קרדיט: עיריית חולון
קרדיט: עיריית חולון

משרד התחבורה, העירייה ונתיבי איילון מבצעים את פרויקט "אופנידן" לסלילת נתיבי אופניים עירוניים ובינעירוניים.

במסגרת הפרויקט נסללים כ-100 ק"מ של נתיבי אופניים עירוניים ובינעירוניים. נתיבים אלו יחברו את ערי גוש דן ומרכזי התעסוקה במטרופולין תל אביב.

בעיר חולון עתידים לעבור שלושה שבילים: שביל חולות, שביל אריאל ושביל איילון.


עבודות ברחוב המרכבה

החל מיום שלישי, 7.6.22, ולתקופה של כ 30- ימים, תחנת האוטובוס "מרכז מסחרי הסיירים/המרכבה" מס' 33723 תועתק כ-60 מטרים לכיוון דרום.

תחנת האוטובוס "חצי חינם/המרכבה" מס' 35848 תועתק כ-100 מטרים לכיוון דרום.




להצטרפות לוואטסאפ חדשות חולון דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה