הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

שרת החינוך יפעת שאשא ביטון הגיעה לברך את תלמידי קמפוס פרס בחולון עם פתיחת שנת הלימודים

במסגרת הביקור, שוחחה שרת החינוך עם קבוצת תלמידים בנושאי חינוך שעל הפרק ושמעה מצוות בית הספר רבות על הפעילות החינוכית.

מערכת האתר
תמונות מחוז ת"א- משרד החינוך
תמונות מחוז ת"א- משרד החינוך

שרת החינוך יפעת שאשא ביטון, מנכ"לית המשרד דלית שטאובר ומנהלת מחוז תל אביב, חיה שיטאי, הגיעו הבוקר לפתיחת השנת הלימודים החגיגית, בבית הספר קמפוס פרס בחולון.

במסגרת הביקור, שוחחה שרת החינוך עם קבוצת תלמידים בנושאי חינוך שעל הפרק ושמעה מצוות בית הספר רבות על הפעילות החינוכית.

חיה שיטאי, מנהלת מחוז תל אביב אמרה כי בית הספר הינו ספינת דגל שמתמחה בנושאי חקר ומנפק תוצרים איכותיים פורצי דרך.

ראש עיריית חולון, מוטי ששון שאירח את הביקור הביע תודה עמוקה למחוז תל אביב ולעומדת בראשו, שיטאי, על כל העזרה לעיר במהלך שנת הלימודים.




להצטרפות לוואטסאפ חדשות חולון דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה