חברי נבחרת הרובוטיקה מגימנסיה אפרים קציר בחולון ,זכו במקום הראשון בתחרות הרובוטיקה הארצית וייסעו לייצג את ישראל בתחרות בינלאומית בארצות הברית!
גם בשנה שעברה, במרץ 2022 זכתה נבחרת קציר, בהובלת ליאת ליפשיץ, במקום הראשון מבין 400 קבוצות מרחבי הארץ.

קבוצת הרובוטיקה מגימנסיה קציר השתתפה כמידי שנה בתחרות הרובוטיקה הארצית, גם השנה הצליחו חברי הקבוצה להתברג במקומות הראשונים ואף זכו במקום הראשון שמעניק לחברי הקבוצה את האפשרות להשתתף בתחרות הבינלאומית שתתקיים בארצות הברית!
מאות קבוצות מרחבי הארץ לקחו חלק בתחרות הרובוטיקה השנתית שהתקיימה בהיכל טוטו והקבוצה המקומית זכתה במקום הראשון!
ברכות לחברי הקבוצה- למנטורים הצעירים שלה יהב ודרור, למנטור הראשי אופיר גלזר ולמנהלת הקבוצות התחרותיות של קציר ליאת ליפשיץ!
גם בשנה שעברה, במרץ 2022 זכתה נבחרת קציר במקום הראשון מבין 400 קבוצות מרחבי הארץ.
להצטרפות לוואטסאפ חדשות חולון דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה
מנסה לטעון שוב
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
אפליקציה בחנות האפליקציות:
אין עדיין תגובות
אפשר להתחיל את הדיון עם תגובה ראשונה.