תושבי חולון וראשון לציון חשודים בהשתייכות לחבורה שהתחזתה לאיש עסקים ישראלי תושב חוץ וביצעה עוקץ בהיקף 4 מיליון ש"ח
במהלך הפעילות נתפסו מספר רכבי יוקרה שבבעלותם של החשודים. החשודים הועברו לחקירה במפלג ההונאה מחר הם יובאו בפני בית משפט השלום בתל אביב לדיון בהארכת מעצרם.

שוטרי מפלג ההונאה במחוז תל אביב עצרו היום 4 חשודים בהונאה ועוקץ בהיקף של 4 מיליון ₪ של ישראלי תושב חוץ.
במפלג הונאה תל אביב מתנהלת במהלך החודשים האחרונים חקירה סמויה רחבת היקף העוסקת בהתחזות לאזרח ישראלי, איש עסקים תושב חוץ, השתלטות על חשבונות בנק והעברת כספים בהיקף של כ 4 מיליון ש"ח. מדובר בעוקץ שבוצע בצוותא על ידי מספר חשודים, כאשר אחד מהם התחזה למתלונן בפועל באמצעות תעודת זהות מזויפת, אותה הציג בבנקים השונים, לרבות שיחות וידאו שביצע עם נציגי הבנק. החשוד השני "הפעיל" את המתחזה, הסיע אותו לבנקים וכן ביצע את ההעברות הכספים.
החשוד השלישי קיבל את הכספים לחשבון חברה שבעלותו והחשוד הרביעי היווה חולייה מקשרת בין הצדדים ואף קיבל כ2.5 מיליון ש"ח בהמחאות לפקודתו. הבוקר, עם מעבר החקירה לגלויה, עצרו בלשי מפלג ההונאה של מחוז ת"א בסיוע זרועה מג"ב תל אביב, את 4 החשודים (39,41,41,55),תושבי חולון, ראשון לציון, אשדוד וקריית ים. במהלך הפעילות נתפסו מספר רכבי יוקרה שבבעלותם של החשודים. החשודים הועברו לחקירה במפלג ההונאה מחר הם יובאו בפני בית משפט השלום בתל אביב לדיון בהארכת מעצרם.
החקירה מתנהלת בסיוע יחידת החילוט של מחוז תל אביב, רשות המיסים ובליווי הפרקליטות.
רכבי היוקרה שנתפסו
להצטרפות לוואטסאפ חדשות חולון להצטרפות לוואטסאפ חדשות ראשון לציון דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה
-
אורחלהכניס את בני היונות האלה למאסר עולם.18.04.23 08:57 תגובה
-
אורחלמה לכל החיים מאסר תיתלה אותם וזהוא מפבסיקו ליכתוב שטיות18.04.23 09:28 תגובה
-
-
אורחלכולם תו נכה.בושה אני בתור נכה מחפש מקום חניה.משרד הרישוי חייב להפסיק לחלק סתם18.04.23 09:05 תגובה
-
אורחחח גם אני ישר ראיתי תו נכה.כנראה יש להם נכות לכסף18.04.23 09:06 תגובה
-
אורחאנחנו חייבים רפורמה בבתי המשפט ההזויים !!!!18.04.23 09:14 תגובה
-
אורחמצידי שיתקעו לכל אחד כדור בראש, אסור להם להתקיים.18.04.23 09:16 תגובה
-
אורחצודק צודק!!! ועוד אחד בתחת לוידוא הריגה18.04.23 10:42 תגובה
-
-
אורחאני מציע על הפרארי 50,000 ש"ח, בבקשה שאף אחד לא יציע18.04.23 10:41 תגובה
-
אורחחובה חובה החמרות עונשים לקשים מאד בכל תחום מתי יתעוררו??19.04.23 12:02 תגובה
-
אורחאכל הכבוד למשטרה שעצרה אותם מי יודע היו ממשיכים עוד לאנשים שיחקו בבית סוהר19.04.23 16:19 תגובה
-
אורחאחד החשודים שם נוכל לא קטן מגיע לו או להגיע לגיהנום או להרקב בכלא26.07.23 01:35 תגובה

מנסה לטעון שוב
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
אפליקציה בחנות האפליקציות: