הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

כתב אישום הוגש נגד אברהם היילו מחולון בגין רצח באדישות של יוסי ביילין בגינה ציבורית בחולון במהלך חודש אפריל.

במהלך חודש אפריל ,לאחר ויכוח על עסקת סמים דקר היילו לכאורה את הצעיר יוסף ביילין ז"ל , כוחות רפואה שהוזנקו למקום פינו אותו לבית החולים וולפסון , שם לאחר מספר שעות הוא נפטר מפצעיו.

לימור עידן


הפרקליטות הגישה כתב אישום נגד אברהם (אבי) היילו בן ה-23 מחולון בגין רצח באדישות של יוסי ביילין בן ה-22 לפני שלושה שבועות. היילו גם מואשם בשיבוש הליכי משפט מאחר שניסה להימלט מן הרשויות ולהכשיל את החקירה.

מחקירת המשטרה עלה כי היילו ניגש לביילין בגינה ציבורית ב-28 באפריל, התווכח עימו על חוב של 300 שקל בעקבות עסקת סמים שנכשלה - ודקר את הקורבן בחזהו.

במהלך חודש אפריל ,לאחר ויכוח על עסקת סמים דקר היילו לכאורה את הצעיר יוסף ביילין ז"ל , כוחות רפואה שהוזנקו למקום פינו אותו לבית החולים וולפסון , שם לאחר מספר שעות הוא נפטר מפצעיו.

המשטרה עצרה למחרת האירוע את החשוד בבית מלון באילת

הפרקליטות כאמור הגישה כעת כתב אישום נגד אברהם היילו.



להצטרפות לוואטסאפ חדשות חולון דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה