איריס חיים אמו של יותם ז"ל, שנחטף ונהרג בשוגג בשבי החמאס תעביר הרצאה "באור ולא בבור" בנושא אובדן ותקווה , יום ראשון 14 באפריל בזום בשעה 20:00, בנוכחות ראש עיריית חולון

איריס חיים, אמו של יותם ז"ל, שנחטף ונהרג בשוגג בשבי החמאס, תעביר הרצאה מרתקת ונוגעת ללב בנושא "באור ולא בבור". ההרצאה תתמקד בשאלות כיצד ניתן לייצר מציאות המאפשרת לנשום כאשר נדמה שאין יותר אוויר, איך לספר סיפור מחזק כאשר הכל מתפורר סביב, ואיך להמשיך לחיות בשמחה כאשר הקרקע נשמטת מתחת לרגליים.
ההרצאה מבוססת על סיפורו של יותם, שהתגבר על קשיים יום-יומיים בחייו ובמותו, ועל הבחירה שאיריס עשתה ב-70 הימים האחרונים לחייו על פני האדמה, ועל יכולת הבחירה של כולנו לראות את הטוב בכל רגע נתון.
ההרצאה תתקיים ביום ראשון, ה-14 באפריל, בשעה 20:00, דרך זום ותהיה ללא תשלום. ראש עיריית חולון, שי קינן, יכבד את האירוע בנוכחותו.
לקבלת קישור להרצאה בזום, יש להירשם כאן.
להצטרפות לוואטסאפ חדשות חולון דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה
מנסה לטעון שוב
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
אפליקציה בחנות האפליקציות:
אין עדיין תגובות
אפשר להתחיל את הדיון עם תגובה ראשונה.