הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

עיריית חולון חנכה שלושה מרחבי למידה חדשניים בחט"ב ארן, בגימנסיה נבון ובבית הספר עלומים

צילום: חטב ארן - צילום עיריית חולון
צילום: חטב ארן - צילום עיריית חולון

עיריית חולון חנכה השבוע שלושה מרחבי למידה חדשניים: בחטיבת הביניים ארן, בגימנסיה נבון ובבית הספר עלומים. ראש העירייה, שי קינן, ציין כי "כיום ברור שבכדי לעמוד באתגרי העולם העכשווי נדרש להתאים את אופי הלמידה, את שיטות הלימוד וכמובן את מרחבי הלמידה למאפייני המאה העשרים ואחת ולדור הנוכחי של הילדים. בחולון אנו פועלים על מנת לצייד את התלמידים בכלים העדכניים ביותר וליצור סביבת למידה מתקדמת שתְפַתֵחַ אותם ותביא אותם למירב ההישגים".


עיריית חולון מקימה בימים אלה כ-50 מרחבי למידה חדשניים (M21) בבתי הספר בעיר, בתקציב של כ-4.5 מיליון ₪. המרחבים מוקמים כמענה לאתגרים שעומדים בפני מערכת החינוך, בהתאמה לעידן הלמידה המשתנה במאה ה-21, ובמטרה להביא ללמידה משמעותית וחדשנית בעיר.


כל מרחב מתוכנן באופן אישי עם צוות המוסד החינוכי, המרחבים מעוצבים על ידי דרורה פסטרנק, מעצבת סביבות לימודיות, תוך ליווי וביצוע של מינהל החינוך. המטרה היא לתת לתלמידים את המענה המותאם ביותר ולאפשר להם למידה מיטבית בסביבת לימוד מתקדמת וחדשנית.


עד כה נבנו כ-10 מרחבי למידה, בין היתר גם בבתי הספר שנקר, שז"ר, מפי עוללים ועוד.


למידע נוסף, בקרו באתר האינטרנט של חולון: www.holon.muni.il


טלפון: 03-5027334 / 03-5027335







להצטרפות לוואטסאפ חדשות חולון דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה