עיריית חולון מצדיעה לחיילי המילואים: הכירו את גל הראל נשוי טרי, משרת במילואים כבר חמש שנים, ובשנה האחרונה שירת למעלה מ-200 ימים
מערכת האתר
22.06.24 20:48

צילום מתוך דף הפייסבוק עיריית חולון
במסגרת חודש ההוקרה למערך המילואים, עיריית חולון ממשיכה להכיר את משרתי המילואים המקומיים. הפעם, אנו מכירים את גל הראל, בן 25, רס"ר במילואים (התפקיד המלא שמור במערכת מטעמי סיווג).
גל הראל, נשוי טרי, משרת במילואים כבר חמש שנים, ובשנה האחרונה שירת למעלה מ-200 ימים. בשאר ימות השנה, הוא סטודנט לחינוך גופני במכללה האקדמית אונו. המרחק מהמשפחה ובת הזוג במהלך התקופה היה לא פשוט, בעיקר כאשר לא יכול היה לקחת חלק בתכנון החתונה שלו. עם זאת, האווירה במילואים והשותפות לגורל מסייעים לו להתמודד עם המצב.
לסיום, גל מאחל החלמה מהירה לפצועים, תנחומים למשפחות ההרוגים, שכל החטופים יחזרו בשלום ושנבצע בהצלחה את המשימה, כדי שנוכל לחזור לחיים שקטים.
עיריית חולון מצדיעה לחיילי המילואים החולונים! רוצים להופיע בפוסט הבא? מלאו את הפרטים, שלחו תמונה ונשתמע! בכפוף לתנאים: איכות התמונה ואישור דובר צה"ל.
למילוי הפרטים והעלאת תמונה
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה
טוען כתבות נוספות...
אירעה שגיאה בטעינת הכתבות
מנסה לטעון שוב
מנסה לטעון שוב
אין עוד פוסטים
שיתוף
הצטרפו לקבלת החדשות
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
חדשות חולון בוואטסאפ
דילים קופונים ומבצעים בוואטסאפ
נדל"ן למכירה בחולון בוואטסאפ
חדשות חולון בפייסבוק
אפליקציה בחנות האפליקציות:
גלריית תמונות
אין עדיין תגובות
אפשר להתחיל את הדיון עם תגובה ראשונה.