הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

ערב חווייתי ומלמד להורים למתבגרים בחולון - 29 ביולי בשעה 20:00

מערכת האתר
צילום מתוך דף הפייסבוק הורים עושים ח.י.ל
צילום מתוך דף הפייסבוק הורים עושים ח.י.ל

ערב חווייתי ומלמד להורים למתבגרים יתקיים ביום שני, 29 ביולי בשעה 20:00 בחולון. האירוע, שנקרא "קיץ בטוח למתבגרים", יכלול שתי הרצאות וייעוצים פרטניים.


ההרצאה הראשונה, "נדרש עדכון גרסה", תעסוק באתגרים של גיל ההתבגרות ותינתן על ידי רות גנאל, מאמנת משפחתית, מרצה ויוצרת תיאטרון חינוכי. ההרצאה תסביר כיצד להתמודד עם "באגים" בגיל ההתבגרות ותספק עקרונות לניווט תחת אש.


ההרצאה השנייה, "מדברים מיניות במרחב הבטוח", תעסוק בדרכים לדבר עם מתבגרים על מיניות באופן פתוח ומאפשר. המרצה היא רותי ברנשטיין פרץ, פסיכולוגית בהתמחות חינוכית ופעילה חברתית בנושאי מיניות בריאה וטיפול בנפגעי תקיפה מינית.


לאורך כל הערב, ניתן יהיה להתייעץ עם מנחת ההורים סיון סרן בר-ניר בסוגיות שמעניינות אתכם.


להרשמה לאירוע, לחצו כאן.




להצטרפות לוואטסאפ חדשות חולון דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה