מרכז קהילתי שדה בוקר בגבעתיים יקיים אירוע "אקרונינג'ה", לילה לבן של אקשן, ספורט ואתגרים המיועד לתלמידי כיתות ד'-ו'.
במסגרת האירוע, המשתתפים יוכלו ליהנות ממגוון פעילויות, כולל קפיצות ואקרובטיקה על מזרנים ענקיים ומקפיצים, מסלולי נינג'ה מאתגרים, שולחנות משחק, משחקים עם כדורי בועה גדולים ותחרויות ספורט נושאות פרסים.
הפעילות תתקיים ביום רביעי, 13 באוגוסט, בין השעות 19:00 ל-21:30 במרכז קהילתי שדה בוקר. עלות ההשתתפות הינה 35 ש"ח.
מהמרכז נמסר כי ישנם ילדים וילדות עם אלרגיות מסכנות חיים בעיר, ועל כן הציבור מתבקש לגלות ערנות ולהימנע מהכנסת מזון המכיל אלרגנים כגון אגוזים, בוטנים, חלב, ביצים ודגים (ג'לטין) למרחב הציבורי.
להרשמה: https://did.li/yAOIw
להצטרפות לוואטסאפ חדשות גבעתיים להצטרפות לקבוצת דילים וקופונים לאליאקספרס
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה
אין עדיין תגובות
אפשר להתחיל את הדיון עם תגובה ראשונה.