הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

רוצים להבין איך להתנהל נכון עם הכסף? ביום שני 15.9 תתקיים הרצאתו של המתכנן הפיננסי אורי אמרגי ב'טרקלין' בגבעתיים

חנה קקיאשוילי
צילום מתוך דף הפייסבוק הטרקלין - המרחב של צעירי גבעתיים
צילום מתוך דף הפייסבוק הטרקלין - המרחב של צעירי גבעתיים

מרכז הצעירים של גבעתיים, "הטרקלין", יקיים ערב בנושא התנהלות כלכלית נכונה, המיועד לסייע לצעירים להבין כיצד לנהל את כספם בצורה מיטבית.

את הערב יעביר אורי אמרגי, מתכנן פיננסי ויזם חברתי, אשר יסביר בפשטות על עולם ההשקעות וניהול כלכלי נכון, גם עבור מי שאינו בקיא בתחום.

במהלך המפגש יוענקו למשתתפים כלים פרקטיים לניהול כסף, יוסברו טעויות נפוצות שכדאי להימנע מהן, ויינתנו טיפים כיצד לייצר שקט כלכלי מבלי לוותר על חלומות.

האירוע יתקיים ביום שני 15 בספטמבר, בין השעות 20:00 ל-22:00, במרכז "הטרקלין" הממוקם ברחוב אריאל שרון 4 בגבעתיים.

למעבר להרשמה לחצו כאן



להצטרפות לוואטסאפ חדשות גבעתיים דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה