הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

תהליך שיקום בריכת רמב"ם בגבעתיים יצא לדרך: בעלות של כ-10 מיליון ש"ח, הבריכה תוגדל, תתווסף בריכה טיפולית והפתיחה מתוכננת לקיץ 2026

חנה קקיאשוילי
צילום מתוך דף הפייסבוק רן קוניק העמוד הרשמי
צילום מתוך דף הפייסבוק רן קוניק העמוד הרשמי

עיריית גבעתיים הודיעה על תחילת תהליך שיקום בריכת רמב"ם בעיר. לאחר מספר ניסיונות שלא צלחו להעביר את הפרויקט ליזמים פרטיים, העירייה לקחה על עצמה את ביצוע העבודות, בעלות מוערכת של כ-10 מיליון שקלים.

במסגרת השיקום, שטח הבריכה יוגדל לכיוון מתחם הכלבים, אשר יקבל מענה בהגדלה משמעותית של מתחם הכלבים בתיאטרון. בנוסף, תוקם בריכה טיפולית (הידרותרפיה) והרמפה ההיסטורית המשקיפה על הבריכה ממזרח תחודש ותשמש למקומות ישיבה נוספים. שתי הבריכות המקוריות, הגדולה והבינונית, יישמרו. כמו כן, ייבנו שירותים במפלס התחתון בסמוך לבריכה והכניסה למתחם תהיה נגישה ממפלס גינת סולד.

את התכנון מובילים מהנדס העיר, שגיא תמרי, יחד עם אדריכל העיר, שי רכטר, וצוות אגף הרישוי על הבנייה.

בחודשים הקרובים צפויות להתחיל עבודות פירוק והריסה, פינוי, שיקום, ניקיון ועבודה על קבלת אישורים שונים, כולל אישור ממשרד הבריאות.

בעירייה מצפים ומקווים כי בקיץ 2026 יוכלו התושבים כבר ליהנות מהבריכה.



להצטרפות לוואטסאפ חדשות גבעתיים דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה