הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

לציון אירועי ה-7.10: מרכז קהילתי שדה בוקר בגבעתיים יקיים בחמישי 16.10 הקרנה מיוחדת של הסרט "מקועקעים לכל החיים" העוקב אחר לירז שורדת הנובה

חנה קקיאשוילי
צילום מתוך דף הפייסבוק מרכז קהילתי שדה בוקר
צילום מתוך דף הפייסבוק מרכז קהילתי שדה בוקר

מרכז קהילתי שדה בוקר בגבעתיים יקיים אירוע הקרנת סרט ושיחה לרגל אירועי ה-7 באוקטובר. האירוע יתקיים ביום חמישי, 16.10, במרכז הקהילתי. ההתכנסות תחל בשעה 19:30, והקרנת הסרט תחל בשעה 20:00.

במרכז הערב יוקרן הסרט "מקועקעים לכל החיים", המתואר כסרט נוגע ללב, מרתק ולא מטרגר. הסרט עוקב אחר לירז, ששרדה את הטבח במסיבת הנובה, ומוצאת דרך להתמודד עם האובדן דרך קעקוע שיתופי המנציח את 364 הנשמות שאבדו. זהו סיפור על כאב, אמונה ותקווה.

הסרט, באורך 30 דקות, הוא בבימויה של כנרת חי-גילאור ונבחר להשתתף בפסטיבל דוקאביב 2024. הוא יוקרן בעברית עם כתוביות בעברית. לאחר ההקרנה תתקיים שיחה עם היוצרת.

הקרנת הסרט מתקיימת בשיתוף פעולה של מרכז קהילתי שדה בוקר עם תחום הצעירים.

להרשמה לאירוע: https://tinyurl.com/44jhtuvf



להצטרפות לוואטסאפ חדשות גבעתיים דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה