עיריית גבעתיים פונה לתושבי העיר ומזמינה אותם להשפיע על תכני לימוד חדשים במערכת החינוך העירונית, במסגרת תוכנית חדשה להטמעת ערכי הדמוקרטיה. התוכנית מבקשת מהתושבים לבחור אילו אירועים מכוננים ודמויות מופת, שהשפיעו על הדמוקרטיה הישראלית, ראוי שיילמדו בבתי הספר בעיר.
על פי העירייה, הנושאים שייבחרו על ידי הציבור ישולבו במערכי שיעור ייעודיים, מורחבים ונפרדים ממערכי השיעור הקיימים כיום. האירועים והדמויות הנבחרים יעובדו לחוברת לימוד, ומערכי השיעור יועברו על ידי צוותי החינוך במערכת החינוך העירונית.
בעירייה מסבירים כי בשל מגבלות זמן ומסגרת לימודית, לא ניתן ללמד על כל הנושאים. לכן, בחירת התושבים נחשבת לחשובה ומשמעותית, במטרה לאפשר לימוד מעמיק, משמעותי ומעורר חשיבה.
ההצבעה מתבצעת באמצעות סקר ייעודי באתר העירייה. להשתתפות בסקר ולפרטים נוספים: https://www.givatayim.muni.il/1499/
להצטרפות לוואטסאפ חדשות גבעתיים להצטרפות לקבוצת דילים וקופונים לאליאקספרס
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה
אין עדיין תגובות
אפשר להתחיל את הדיון עם תגובה ראשונה.