הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

ההצגה "תעלומת האותיות" על ילד המתמודד עם דיסלקציה תתקיים ברביעי 5.11 בבית ראשונים גבעתיים

חנה קקיאשוילי
הפייסבוק קהילתיים - תרבות, פנאי וקהילה בגבעתיים
הפייסבוק קהילתיים - תרבות, פנאי וקהילה בגבעתיים

ההצגה "תעלומת האותיות", המיועדת לילדי כיתות א' עד ה', תתקיים ביום רביעי, 5 בנובמבר, בין השעות 17:00 ל-17:45 בסטודיו 24, בית ראשונים בגבעתיים.

עלילת ההצגה עוסקת בהראל, ילד חדש בכיתה ג' המסתיר את הדיסלקציה שלו באמצעות תחבולות שונות. קסמו האישי ויכולותיו החברתיות מובילים אותו להסתבכות בפרשיית בילוש בבית הספר. מצד אחד, הפרשייה מעניקה לו אהדה כיתתית, אך מצד שני היא מסכנת את סודו הגדול ועלולה לחשוף אותו.

ככל שהראל מתקדם בחקירה, הוא מגלה כי החיסרון שממנו חשש מתגלה דווקא כיתרון שאין להתבייש בו. ההצגה נכתבה בהשראת סיפור חייו של הראל מוראד, שהוא גם יוצר ובמאי ההצגה.

מחיר כרטיס הוא 45 ש"ח. ניתן לרכוש כרטיסים בקישור הבא: https://did.li/O2NZH. יש לשים לב כי אין להכניס אוכל ושתייה לאולם, למעט בקבוקי מים.



להצטרפות לוואטסאפ חדשות גבעתיים להצטרפות לקבוצת וואטסאפ ששולחת דילים וקופונים לאליאקספרס


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה