הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

עיריית גבעתיים חוגגת את חודש האזרחים הוותיקים: שבוע גדוש באירועים בין 9-13.11, כולל הרצאות, זומבה, טאי צ'י ויום עיון מיוחד

מערכת האתר
צילום מתוך דף הפייסבוק עיריית גבעתיים
צילום מתוך דף הפייסבוק עיריית גבעתיים

עיריית גבעתיים ממשיכה לציין את חודש האזרחים הוותיקים עם שפע של אירועים מגוונים המתוכננים להתקיים בשבוע הקרוב, בין התאריכים 9-13 בנובמבר.

לוח האירועים המלא לשבוע הקרוב:

  • יום ראשון, 9.11: בשעה 10:30 יתקיים בגן רבקה סיור מיוחד לבני משפחה מטפלים תחת הכותרת "רגע בשבילי".
  • יום שני, 10.11: היום יתחיל בשעה 9:15 עם הרצאה פתוחה במועדון אלון על "יפה ירקוני זמרת הלוחמים". בשעה 17:00, תתקיים פעילות "זומבה גולד" ברחבת הסקייטפארק בגן רבקה, המבטיחה שעה של קצב, תנועה ואנרגיה טובה.
  • יום שלישי, 11.11: בשעה 9:30 ייערך שיעור פתוח בטאי צ'י במועדון בית ראשונים.
  • יום רביעי, 12.11: החל מהשעה 9:00 בבוקר יתקיים בתיאטרון גבעתיים יום עיון בנושא "יצר החיים - על דחפים, יצרים ויצירתיות בזקנה".
  • יום חמישי, 13.11: בשעה 9:30 יתקיים במועדון בית ראשונים המופע החגיגי "כוכבים של זהב", בוקר של כישרונות ותיקים, בשיתוף קהילה תומכת "נטלי".

לרכישת כרטיסים ליום העיון בתיאטרון גבעתיים, ניתן ללחוץ על הקישור: https://www.givatayim.muni.il/events/6811/

לפרטים נוספים על כלל האירועים, ניתן ליצור קשר בטלפון: 03-5722383.



להצטרפות לוואטסאפ חדשות גבעתיים להצטרפות לקבוצת וואטסאפ ששולחת דילים וקופונים לאליאקספרס


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה