יום המילה הטובה באורט קרייזמן גבעתיים: תלמידים הוקירו את מתנדבי זק"א, כתבו ברכות למורים וקיימו מעגלי שיח על כבוד הדדי

בבית הספר אורט קרייזמן בגבעתיים ציינו את "יום המילה הטובה", ביום גדוש בפעילויות המוקירות את הטוב ומקדמות שיח מכבד בקרב התלמידים והצוות החינוכי.
את הבוקר פתחו תלמידי מועצת התלמידים בברכה מתוקה, כאשר תלמידי בית הספר הוזמנו לכתוב ברכות ומילים חמות למורים שלהם.
במסגרת הפעילות החינוכית, תלמידי תוכנית עמר"י משכבת י' יצאו למפגש מיוחד שמטרתו להכיר ולהוקיר את מתנדבי ארגון זק"א. התלמידים נפגשו עם מנכ"ל הארגון ועם המתנדבים, והעניקו להם שי צנוע ומילה טובה כאות הערכה על עבודתם.
בנוסף, תלמידי שכבת י"ב, המשמשים כנציגי תנועות הנוער, הובילו מעגלי שיח עבור תלמידי שכבת ט'. הדיונים התמקדו בנושאים של כבוד לאחר, אכפתיות ושמירה על גבולות השיח.
מערכת בית הספר ביקשה להודות למיה, נטע, פלורית, אור, זיו, דורון ובן על תרומתם להצלחת היום.




להצטרפות לוואטסאפ חדשות גבעתיים להצטרפות לקבוצת וואטסאפ ששולחת דילים וקופונים לאליאקספרס
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה

מנסה לטעון שוב
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
אפליקציה בחנות האפליקציות:
אין עדיין תגובות
אפשר להתחיל את הדיון עם תגובה ראשונה.