הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

אירוע "פורידוג 2026" מגיע לפארק גבעתיים ביום שישי ה-27.2: סדנת תחפושות, יום אימוץ ותחרות נושאת פרסים

מערכת האתר
צילום מתוך דף הפייסבוק הטרקלין - המרחב של צעירי גבעתיים
צילום מתוך דף הפייסבוק הטרקלין - המרחב של צעירי גבעתיים

הטרקלין - המרחב של צעירי גבעתיים מקיים את אירוע "פורידוג 2026" בפארק גבעתיים. האירוע מזמין את התושבים והכלבים לחגיגת פורים הכוללת תפירת תחפושות, צילומים משותפים ופינוקים.

באירוע יחכו למבקרים DJ וולף, סדנה להכנת תחפושות לכלבים, צלם מגנטים לצילום משפחתי, עמדת שייקים טבעיים ותחרות תחפושות נושאת פרסים.

בנוסף, יתקיים במקום יום אימוץ כלבים בגינת הכלבים בפארק גבעתיים, בשיתוף השירותים הווטרינריים גוש דן ומתנדבות עמותת "בשביל בעלי החיים". יש לשים לב כי גינת הכלבים תהיה סגורה בשעות אלו לטובת יום האימוץ.

האירוע יתקיים ביום שישי, ה-27.2, בין השעות 11:00–14:00 בפארק גבעתיים (ליד גינת הכלבים). מחיר מיוחד מוצע לתושבי גבעתיים.

להרשמה לאירוע לחצו כאן




להצטרפות לוואטסאפ חדשות גבעתיים להצטרפות לקבוצת וואטסאפ ששולחת דילים וקופונים לאליאקספרס


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה