עיריית גבעתיים מזמינה את התושבים לאירוע "טעימה מהצהרון", שמטרתו לאפשר להורים ולילדים לגלות, לטעום ולהתרשם מהמזון המוגש בצהרוני גני הילדים בעיר. זוהי הזדמנות עבור ההורים לטעום את המנות, לשמוע על התפריט ולפגוש את הצוותים המכינים את האוכל.
באירוע יוצגו מנות של ספקי המזון השונים, ביניהם חברת "לאנץ' טיים" (הפועלת במוסדות האומץ להיות, טומשין ובת שבע), חברת "מבושלת" (אפטר סקול) וחברת "כפיר", המספקת מענה הזנה ייעודי לילדים עם אלרגיות וצליאק.
האירוע יתקיים ביום ראשון, ה-22 בפברואר, בשעה 17:00 בתיאטרון גבעתיים. הכניסה לאירוע הינה ללא עלות, אך מותנית בהרשמה מראש שכן מספר המקומות מוגבל. האירוע פתוח להורים וילדים וכולל הזנה מותאמת גם לילדים אלרגיים וצליאקיים.
לפרטים נוספים והרשמה ניתן להיכנס לקישור הבא: https://www.givatayim.muni.il/events/8113
להצטרפות לוואטסאפ חדשות גבעתיים להצטרפות לקבוצת דילים וקופונים לאליאקספרס
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה

אין עדיין תגובות
אפשר להתחיל את הדיון עם תגובה ראשונה.