סדנה לעיטור קרמי במרכז אמנות בית שניידרמן בגבעתיים: ארבעה מפגשים של "עיטור בחומר"

מרכז האמנות בית שניידרמן בגבעתיים מזמין את קהל שוחרי האמנות והיצירה לסדנה חדשה תחת הכותרת "עיטור בחומר | בין צורה לסיפור". הסדנה מציעה למשתתפים לצלול אל עולם העיטור הקרמי ולחקור כיצד טקסטורה, צבע וסימן הופכים כלי פשוט לאמירה אמנותית.
במרכז האמנות מסבירים כי מאז שהאדם החל ליצור בחומר, הוא לא הסתפק בצורה בלבד, אלא שאף להעניק לכלי אופי, עומק ונוכחות באמצעות הטבעות, חריצות, צביעה אישית, כיסוי וחשיפה של החומר. בהשראת מסורת יצירתית זו, נבנתה סדנה מעשית בת ארבעה מפגשים.
במהלך המפגשים המשתתפים יתנסו במגוון טכניקות עבודה מגוונות, הכוללות בין היתר עבודה עם חותמות ספוג, יצירת סטנסילים, שימוש באנגובים ומשיכות מכחול. את הסדנה יעביר רונן ימין, קדר ואמן רב-תחומי מהמובילים בישראל, בוגר האקדמיה לאמנות ועיצוב "בצלאל".
לפרטים נוספים ולרישום לסדנה ניתן להיכנס לקישור: https://did.li/zgrDN.
להצטרפות לוואטסאפ חדשות גבעתיים להצטרפות לקבוצת וואטסאפ ששולחת דילים וקופונים לאליאקספרס
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה
מנסה לטעון שוב
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
אפליקציה בחנות האפליקציות:
אין עדיין תגובות
אפשר להתחיל את הדיון עם תגובה ראשונה.