הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

עיריית גבעתיים עברה למתכונת חירום: המקלטים פתוחים, עבודות תשתית הופסקו וצפויים עיכובים באיסוף האשפה

מערכת האתר
צילום מתוך דף הפייסבוק רן קוניק העמוד הרשמי
צילום מתוך דף הפייסבוק רן קוניק העמוד הרשמי

עיריית גבעתיים הודיעה כי היא פועלת כעת במתכונת חירום מלאה. במסגרת ההיערכות, פועלות רק מחלקות חיוניות בעירייה, בעוד שעבודות לחידוש תשתיות ברחבי העיר הופסקו בשלב זה.

בעירייה מציינים כי ייתכנו שיבושים ועיכובים באיסוף האשפה לאור ריבוי האזעקות בעיר. התושבים מתבקשים לגלות הבנה ולהקפיד על כך שהאשפה תהיה סגורה, קשורה היטב ומונחת בתוך הפחים בלבד. במקביל, במהלך שעות הבוקר יסיירו קבלני ניקיון בכל המקלטים הציבוריים בעיר. לנוכח השהות התכופה במקלטים, הציבור מתבקש להקפיד ולשמור על הניקיון בתוך המרחבים המוגנים ומחוצה להם.

בנוסף לעבודות הניקיון, צוותי טכנאי מחשוב עירוניים מסיירים במספר מקלטים שבהם דווח על קליטה לא מספקת של רשת האינטרנט האלחוטי, על מנת לספק מענה לבעיה.

במישור הקהילתי, עמותת "קהילתיים" החלה לחלק ערכות משחק לילדים השוהים במקלטים הציבוריים. בעירייה מבקשים מהתושבים לשמור על הציוד והמשחקים לטובת כלל הילדים. כמו כן, הודגש כי כל המרחבים המוגנים בגני הילדים ובבתי הספר בעיר נפתחו לשימוש הציבור. את הרשימה המלאה של המרחבים המוגנים ניתן למצוא באתר העירייה.

עיריית גבעתיים מבקשת מהתושבים לדווח על כל בעיה או תקלה למוקד העירוני (107), אשר יעביר את הפניות לטיפול מהיר של הצוותים הפועלים בחישור. ניתן ליצור קשר עם המוקד העירוני גם באמצעות טלפון נייד במספר *3107 או דרך הודעת וואטסאפ למספר 0542524913.

לקבלת עדכונים שוטפים בזמן אמת, ניתן להצטרף לערוצי הוואטסאפ העירוניים, וכן לערוץ הוואטסאפ לקבלת עדכונים מטעמו של ראש העיר, רן קוניק.



להצטרפות לוואטסאפ חדשות גבעתיים להצטרפות לקבוצת וואטסאפ ששולחת דילים וקופונים לאליאקספרס


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה