גם בימים מאתגרים: חניכי מע"ש גבעתיים נערכים לפסח בפעילות חגיגית של אפיית מצות
על רקע המצב הביטחוני ובהתאם להנחיות משרד הרווחה ופיקוד העורף, ממשיך מע"ש גבעתיים, מרכז תעסוקה שיקומי וטיפולי לאנשים עם צרכים מיוחדים, לפעול בסמיכות למרחבים מוגנים, תוך שמירה על שגרת פעילות, ביטחון ורווחת החניכים גם בימים מורכבים.
לקראת חג הפסח קיימו החניכים והצוות פעילות חגיגית ומרגשת, שכללה מפגש מוזיקלי עם "גולי והגיטרה", לצד פעילות בהובלת הרב יואל סעייד, במסגרתה אפו החניכים מצות בעצמם, למדו על משמעות ההגדה והתכוננו לליל הסדר תוך שירה משותפת של שירי חג.
הפעילות אפשרה לחניכים לקחת חלק פעיל ומשמעותי בהכנות לחג, חיזקה את תחושת השייכות והביטחון, והעניקה רגעים של שמחה, חיבור וקהילתיות בתוך המציאות המאתגרת.
מנהלת המע"ש, עו"ס אורלי שמש, ציינה: "דווקא בימים מורכבים חשוב לנו לייצר עבור החניכים רגעים של חג, שמחה ומשמעות, ולאפשר להם חוויה פעילה, נגישה ומחברת".
יו"ר עלגבע, עו"ד יעקב שטרן, הוסיף: "גם בתקופה זו אנו ממשיכים במסגרות עלגבע ובמע"ש לפעול במסירות, תוך הקפדה על הנחיות הביטחון, ולחזק את תחושת הקהילה והשייכות של החניכים".
להצטרפות לוואטסאפ חדשות גבעתיים להצטרפות לקבוצת וואטסאפ ששולחת דילים וקופונים לאליאקספרס
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה
מנסה לטעון שוב
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
אפליקציה בחנות האפליקציות:
אין עדיין תגובות
אפשר להתחיל את הדיון עם תגובה ראשונה.