עדות ומוזיקה: ערב "זיכרון בסלון" לצעירי גבעתיים יתקיים בבית טייבר ב-14.4.26

תחום צעירים בגבעתיים יארח אירוע "זיכרון בסלון" המיועד לקהל המקומי וייערך בבית טייבר. הערב האינטימי והקהילתי יעניק למשתתפים הזדמנות לשמוע עדות מפי חיה גינת, בת לדור השני של שורדי השואה.
במהלך המפגש תספר גינת את סיפורו של אביה, שורד השואה ישעיהו (שייע) קליינמן, אשר שרד תשעה מחנות שונים לאורך חמש שנות המלחמה. סיפורו של קליינמן מתואר כסיפור יוצא דופן של הישרדות, תושייה, אנושיות ואהבה למוזיקה גם בנקודות החושך הקשות ביותר. העדות תלווה במצגת ובנגינה חיה, אשר צפויות ליצור אווירה אישית וקרובה עבור הנוכחים.
האירוע יתקיים ביום שלישי, ה-14.4.26, בשעה 19:00 בבית טייבר. ההשתתפות במפגש הינה ללא עלות, אך מותנית בהרשמה מראש.
להרשמה לאירוע (ללא עלות) לחצו כאן
להצטרפות לוואטסאפ חדשות גבעתיים להצטרפות לקבוצת וואטסאפ ששולחת דילים וקופונים לאליאקספרס
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה
מנסה לטעון שוב
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
אפליקציה בחנות האפליקציות:
אין עדיין תגובות
אפשר להתחיל את הדיון עם תגובה ראשונה.