לאחר תקופה מאתגרת, המכללות לגמלאים בגבעתיים וביהוד שבו לפעילות שגרתית ופתחו מחדש את שעריהן לקהל התלמידים. הפעילות מתקיימת מטעם ההסתדרות במרחב גבעתיים ויישובי בקעת אונו, בראשותו של עופר חתוכה.
עם הפתיחה המחודשת, נהנו הנוכחים מהרצאה בנושא מסע הרכבת הטראנס-סיבירית. המרצה נסיה שכטר לקחה את התלמידים למסע חוצה יבשות, שבו תיארה נופים, תרבויות מגוונות ואלפי קילומטרים של הרפתקה.
בנוסף, התקיימה הרצאתו של שחר שקלש תחת הכותרת "איך לשרוד בעולם אנטישמי". ההרצאה הציגה תמונת מצב מורכבת, על פיה האנטישמיות כיום אינה מגיעה מכיוון אחד בלבד. שקלש הסביר את הנושא והעניק לנוכחים כלים להבנת המציאות המשתקפת בחדשות, ברשתות החברתיות, בקמפוסים וברחובות, תוך הדגשה כי הבנת שורשי התופעה מסייעת בהתמודדות מולה.
לפרטים נוספים והרשמה לפעילות המכללה ביהוד, ניתן ליצור קשר עם זיוה בטלפון: 03-5334092.



להצטרפות לוואטסאפ חדשות גבעתיים להצטרפות לקבוצת דילים וקופונים לאליאקספרס
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה
אין עדיין תגובות
אפשר להתחיל את הדיון עם תגובה ראשונה.