הקונסרבטוריון העירוני גבעתיים יקיים את הקונצרט "שבת קלאסית: מהמזרח ועד בהיה" ב-16.05.2026
הקונסרבטוריון העירוני גבעתיים הודיע על קיומו של הקונצרט האחרון לשנה זו במסגרת סדרת "שבת קלאסית". הקונצרט, שזכה לשם "מהמזרח ועד בהיה", יתקיים ביום שבת, ה-16 במאי 2026, בהשתתפות שלישיית אורי ברכה. על פי הודעת הקונסרבטוריון, חזרתו של האירוע מתאפשרת לאחר שינויים בלוח הזמנים שאירעו בעקבות המלחמה.
המופע יכלול קטעי סמבה ובוסה נובה מהרפרטואר הברזילאי של המלחינים ג'ובים וצ'יקו בוארקה, לצד עיבודים מיוחדים לשירים ישראלים ומוזיקה מקורית של אורי ברכה. הרכב הנגנים כולל את אורי ברכה בגיטרות, אייל גנור בקונטרבס, וגונן רוזנברג בתופים וכלי הקשה. בתחילת הקונצרט תנגן הגיטריסטית ליהיא גלר, תלמידת הקונסרבטוריון.
האירוע יתקיים בין השעות 11:00 ל-12:30 בבית יד לבנים הממוקם ברחוב גורדון 26, גבעתיים. באזור קיימת חניה בתשלום, בחניון "פרנדלי" הנמצא ברחוב בורוכוב 54.
מחירי הכרטיסים עומדים על 20 שקלים לתלמידי הקונסרבטוריון, 40 שקלים לתושבי גבעתיים ו-60 שקלים לאורחים. התשלום מתאפשר בכרטיס אשראי בלבד, כאשר הרשמה ורכישה בכניסה לאירוע יתאפשרו על בסיס מקום פנוי.
לרכישת כרטיסים מקוונת: לחצו כאן
לרכישה טלפונית: 03-732-3349
להצטרפות לוואטסאפ חדשות גבעתיים להצטרפות לקבוצת דילים וקופונים לאליאקספרס
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה
מנסה לטעון שוב
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
אפליקציה בחנות האפליקציות:
אין עדיין תגובות
אפשר להתחיל את הדיון עם תגובה ראשונה.