הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

חודש הקריאה בגבעתיים: מפגשי סופרים, הצגות ילדים ואירועי תרבות

מערכת האתר
צילום מתוך דף הפייסבוק ספריות עירוניות גבעתיים
צילום מתוך דף הפייסבוק ספריות עירוניות גבעתיים

בחודש יוני הקרוב תציין העיר גבעתיים את חודש הקריאה עם מגוון אירועי תרבות המיועדים לכל הגילים. הפעילויות יתקיימו ברחבי העיר ובספריות העירוניות.

במסגרת אירועי החודש יוכל הקהל ליהנות ממפגשי סופרים, הצגות לילדים, סדנאות יצירה, שעות סיפור, ערבי תרבות והרצאות.

בין האירועים המרכזיים שיתקיימו: מפגשים עם הסופרת מאירה ברנע גולדברג, ואירוע "כראמל" עם ליר עיסא. בנוסף, בשיתוף עם קניון עזריאלי גבעתיים, יועלו הצגות הילדים "הדייג ודג הזהב" ו"מהפכה בג'ונגל".

עוד בתוכנית: "לילות לבנים" בספרייה עם סיפורי מכשפות ופיראטים, סדנאות יצירה, מפגשי מועדון קוראים ואירועי תרבות לכל המשפחה לאורך כל החודש.

חלק מהאירועים יתקיימו ללא עלות וחלקם מותנים בהרשמה מראש, כאשר מספר המקומות מוגבל בחלק מהפעילויות. למידע נוסף ורשימת האירועים המלאה, ניתן להיכנס לקישור הבא: לכל האירועים והפרטים.



להצטרפות לוואטסאפ חדשות גבעתיים להצטרפות לקבוצת דילים וקופונים לאליאקספרס


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה