מאמצים להוספת השם גבעתיים להפועל רמת גן: רן קוניק נפגש עם הבעלים הנכנס אבי יחיאל

רן קוניק נפגש הבוקר (שלישי) במשרדו עם אבי יחיאל, שחקן העבר והבעלים הנכנס של מועדון הכדורגל הפועל רמת גן.
קוניק ציין כי בימים אלו נעשים מאמצים גדולים על ידי המועדון להוסיף באופן רשמי את השם "גבעתיים" ברישומי ההתאחדות, וכי הוא מברך על כך ויעזור בנושא כמיטב יכולתו. קוניק הוסיף כי העיר גבעתיים מזוהה עם קבוצת הכדורגל של המועדון מאז ומעולם, וב-13 השנים האחרונות, מאז כניסתו לתפקיד, תומכת העירייה במועדון בסכומים מאוד גבוהים, כולל שימוש במגרש בית שרת.
בנוסף, הודגש כי שיתוף הפעולה בין העיריות הוא הכרחי להצלחת המועדון בליגת העל, וכך גם הקשר עם אוהדי הקבוצה וכל חברי ההנהלה.
במהלך הפגישה, עדכן יחיאל כי ייעשו שינויים ושדרוגים מקצועיים במחלקת הנוער, וכן שיוכשר ככל הנראה אצטדיון רמת גן למשחקי הבית של הקבוצה.
לסיום, איחל קוניק בהצלחה למועדון בהכנותיו לקראת ליגת העל.
להצטרפות לוואטסאפ חדשות גבעתיים להצטרפות לוואטסאפ חדשות רמת גן להצטרפות לקבוצת דילים וקופונים לאליאקספרס
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה
מנסה לטעון שוב
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
אפליקציה בחנות האפליקציות:
אין עדיין תגובות
אפשר להתחיל את הדיון עם תגובה ראשונה.