בבית ראשונים שבגבעתיים תתקיים סדנה בנושא הסרט "הבלתי משוחדים", במסגרת הסדרה "סוד הקסם הקולנועי" המיועדת לשוחרי קולנוע המבקשים לראות מעבר למסך הגדול. האירוע ייערך ביום ראשון, 21 ביוני 2026, בין השעות 17:00 ל-18:30, בסטודיו 24 שברחוב גורדון 24 בעיר.
ההרצאה תעסוק בשאלה מה הופך סרט פשע לקלאסיקה על-זמנית, ותתמקד בסיפורם של האנשים שהעזו לעמוד מול אימפריית הפשע של שיקגו בתקופת היובש. במהלך הערב יוסבר כיצד נוצר אחד הסרטים המסוגננים והבלתי נשכחים בתולדות הקולנוע, המתואר ביצירה שמשלבת בימוי מהפנט לתסריט של בריאן דה פלמה. ההרצאה תעסוק גם בשחקני הסרט המובילים: קווין קוסטנר, רוברט דה נירו, אנדי גרסיה ושון קונרי – שדמותו בסרט זיכתה אותו בפרס האוסקר על התפקיד. למעוניינים לרענן את הזיכרון טרם האירוע נמסר כי הסרט זמין לצפייה למנויי YES ו-סטינג TV.
את ההרצאה תעביר גלית רויכמן, תסריטאית ומרצה לקולנוע המכהנת גם כחברת האקדמיה הישראלית לקולנוע וטלוויזיה.
מחיר כרטיס להשתתפות באירוע הינו 35 שקלים. מקומות הישיבה באולם מסומנים מראש. לנוסעים ברכב, צוין כי קיימת חניה מוסדרת בתשלום בחניון פרנדלי, הממוקם ברחוב בורוכוב 54 בגבעתיים.
לרכישת כרטיסים ניתן להיכנס לקישור: https://did.li/JJ8Iw או לבצע רכישה טלפונית במספר: 03-673-9342.
להצטרפות לוואטסאפ חדשות גבעתיים להצטרפות לקבוצת דילים וקופונים לאליאקספרס
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה
אין עדיין תגובות
אפשר להתחיל את הדיון עם תגובה ראשונה.