הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

מנכ"ל עיריית גבעתיים, עו"ד יורם פומרנץ, הודיע על עזיבתו לאחר חמש וחצי שנים; ימשיך בתפקידו עד למינוי מחליפו

מערכת האתר
צילום מתוך דף הפייסבוק רן קוניק העמוד הרשמי
צילום מתוך דף הפייסבוק רן קוניק העמוד הרשמי

מנכ"ל עיריית גבעתיים, עו"ד יורם פומרנץ, הודיע על עזיבתו את התפקיד לאחר חמש וחצי שנים. פומרנץ ימשיך לכהן בתפקידו למשך כשלושה חודשים נוספים, עד למינוי ואישור מנכ"ל או מנכ"לית חדש/ה לעירייה.

הוא ניהל את העירייה במהלך קדנציה מאתגרת שכללה את משבר הקורונה, פרויקט שומר חומות ואת מלחמת חרבות ברזל בחצי השנה האחרונה. יורם זכה להוקרה על תרומתו הגדולה להישגים של העיר והעירייה בשנים האחרונות. הודעה על העזיבה והברכות להצלחה בהמשך דרכו ולבריאות מלאה לו ולמשפחתו, פורסמו בעמוד הרשמי של רן קוניק בפייסבוק.



להצטרפות לוואטסאפ חדשות גבעתיים דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה