נבחרת קטרגל בנים ז'-ח' ברנר גבעתיים זכתה במקום הראשון בטורניר העירוני לזכרו של "קובי כלב" אשר נפל בקרב בלבנון

נבחרת קטרגל בנים ז'-ח' של גבעתיים זכתה במקום הראשון בטורניר לזכרו של "קובי כלב" לשנה השנייה ברציפות. הטורניר, המתקיים בעיר כבר למעלה מ-40 שנה, הסתיים בניצחון מרשים של התלמידים.
התלמידים שיחקו באופן ספורטיבי וייצגו את בית הספר בכבוד. שחקן מצטיין בטורניר: שחף אלישיב.
סמל ראשון קובי כלב ז"ל
כשפרצה מלחמת שלום הגליל נקרא לשירות מילואים. בתחילת המלחמה הובילה יחידתו את הכוח המתקדם בגיזרה המרכזית, ליד בחמדון, סמוך לכביש ביירות-דמשק. באיזור זה התפתחו קרבות פנים-אל-פנים, כשהארטילריה הסורית זורעת פגזי קטיושות סביב כוחות צה"ל. פגז של קטיושה פגע בקובי, בעת שהדריך את מחלקתו לפני הסתערות על כפר סמוך. קובי נהרג במקום ביחד עם שבעה מחבריו, ביום ב' בתמוז תשמ"ב (23.6.1982) והוא בן 23 וחצי שנים במותו.





להצטרפות לוואטסאפ חדשות גבעתיים דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה






מנסה לטעון שוב
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
אפליקציה בחנות האפליקציות:
אין עדיין תגובות
אפשר להתחיל את הדיון עם תגובה ראשונה.